d3masszazspisztoly4Mostanában egyre többet foglalkoztat a regeneráció, főleg amiatt, hogy nem fiatal az ember, és bár a komolyabb sérülések szerencsére elkerültek, de egy-egy kis makacs húzódás, némi kellemetlenség, apró fájdalom, az mindig akad. Persze van mindenféle csoda krémem, és egyéb bevált varázslatos praktikák, de természetesen figyelemmel kísérem az újdonságokat is, és így került a látóterembe a masszás pisztoly.

Olvastam több bejegyzést is ezzel kapcsolatban, megnéztem néhány videót, és valószínűleg rá is kereshettem, mert mostanában egyfolytában jöttek föl az ezzel kapcsolatos hirdetések a különböző internetes felületeken.

isogel3Páran az elmúlt időszakban megkérdőjelezték az IsoGel („Iso-Gél) legfőbb tulajdonságát, azaz hogy:
„Nem kell hozzá extra folyadékot fogyasztani”
Voltak, akik azt kérdezték: Ez meg hogyan lehet?
Voltak olyanok is, akik azt mondták: Biztos ez csak marketing duma! Tuti nem igaz!
De még a konkurencia is fogást keresett rajtuk, ilyen olyan oldatsűrűségre hivatkozva, meg Hypertóniás/Hypotóniás Gél! Ugyan már! Viszont innen üzenjük, hogy az elmúlt órában már a harmadig IsoGel-t fogyasztjuk el futás közben és „Köszönjük jól vagyunk” 🙂 Ui.: Ja! Nem ittunk hozzá vizet! 🙂

lidlA Bikemagos srácok megkeresték a Lidl marketinges részlegét, és kértek (kaptak is) pár kerékpáros felszerelést, hogy jól leteszteljék és véleményt mondjanak róla, mivel rengetek kommentet kaptak a korábbi tesztjeiknél, hogy „bezzeg a Lidl-ben mennyivel olcsóbb”. Személy szerint én is vettem már több sporthoz kapcsolódó dolgot a Lidl-ben (futóruházat, kerékpáros ruházat, haskerék...stb) és eddig nem nagyon okoztak csalódást. Nyilván nem a csúcskategóriáról beszélünk, viszont az árak sem pénztárcagyilkosok, és néha ki lehet fogni egy-egy igen jó deal-t.

Összeraktam egy csokorba teszteket. Csemegézzetek, olvasgassatok, és döntsetek bölcsen. Láncmosóm már nekem is van :)