„Ha az álmaid nem ijesztenek meg, akkor nem elég NAGYOK”

Bár a sportban a győzelem a leglátványosabb, nem csak a győzelmek teszik a cégek számára kifizetődővé, ha támogatják a sportot. Kevés esemény hordoz magában annyi pozitív üzenetet, mint a sport: küzdelmet, csapatmunkát, becsületes játékot.

Természetesen fontos a megfelelő kiválasztás, hiszen végső soron a sportoló a cég arca lesz, tehát a vállalatnak tudnia kell azonosulni vele. Mert nemcsak az a kérdés, hogy tud-e a sportoló győzni, hanem hogy a személyisége beleillik-e a vállalat filozófiájába, arculatába.
 
Eddigi eredményeim:
- Többszörös IronMan Finisher
- Többszörös IronMan 70.3 Finisher, (versenyről-versenyre megdöntve a korábbi eredményeket)
- Többszörös Maraton Finisher,
- Spartan Race Sprint, Super, és Beast Finisher, Trifecta
- Balaton átúszás
- Sok-sok egyéb verseny

A versenyzés sajnos költséges mulatság, mivel egy-egy nevezés távtól és eseménytől függően 15-100.000.-Ft-ig terjed. Ezekhez a költségekhez társul az utazás, szállás, amit önerőből nehezen lehet kigazdálkodni. A speciális ruházat, eszközök szintén jelentős összeget emésztenek fel.

Amennyiben lehetősége van támogatni a sporttevékenységemet, úgy örömmel venném, ha felvenné velem a kapcsolatot, és egyeztetnék a részleteket.
A támogatást nyújtónak több felületen is tudok reklám megjelenést biztosítani, első sorban a saját Blogomon (www.gyozdlemagad.hu), és lehetőség van még a www.vadaszmester.hu és a www.kavekorzo.hu oldalon való megjelenésre is, illetve a versenyekről írt beszámolóimban is természetesen megemlítem, mint támogatót.
 
Elérhetőség:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 

Hozzászólások: