edzes otthon gyerekkelNem kell feltétlenül sok-sok pénz elköltened arra, hogy megmozgasd magad, és tegyél valamit az egészségedért. Az internetnek hála a Youtube tele van jobbnál-jobb edzős videókkal, amiket én is előszeretettel használok saját edzéseimnél.

Egyáltalán nem járok konditerembe, mert amíg elmegyek és hazajövök, annyi idő alatt nagyjából le is nyomom az edzést. Persze ez nem azt jelenti, hogy te se, menj. Csupán annyit szerettem volna kihozni a dologból, hogy otthon is minden adott ahhoz, hogy átalakítsd magad. Nem lehet több kifogás. Te kellesz csak hozzá, és némi szabadidő. Nem jöhet az szóba, hogy szégyenlős vagyok, és azért nem megyek kondizni vagy futni.

 

Motiváció

Tudom, hogy sok embernek nehéz rávenni magát a mozgásra. Higyjétek el, hogy ez csak addig igaz, amíg át nem estetek a tűzkeresztségen. Ha már egy ideje csináljátok, akkor érzitek a pozitív változást, amit a mozgás hoz az életetekbe, és ezáltal sokkal könnyebben fog menni.

A másik trükk, hogy tűzzetek ki valamilyen célt. Persze ez valami viszonylag könnyen elérhető legyen, és ez is tud adni némi motivációt az edzéshez. De a legnagyobb lökést úgyis a tükör és a barátok, kollégák irigykedő pillantásai fogják megadni.

Jordan Yeoh

A srác a túlsúlyos fiúból szépen átdolgozta magát fitneszmodellé. Számomra eléggé látványos átalakuláson ment át, és amellett, hogy szuper edzős videókat készít még hiteles is.

jordan1jordan2

Saját Youtube csatornáján rengeteg edzést megtalálhattok különböző nehézségi fokokban. A teljesség igénye nélkül mutatok párat:

 

 

 

P4P

Ez is Youtube-os oldal, bár ha jól tudom már van saját applikációjuk is, és rengeteg edzés van fent tőlük az interneten. Itt most a két kedvencemet mutatom meg, de persze válasszatok nyugodtan saját belátásotok szerint.

  

Nem utolsó sorban ajánlom figyelmetekbe a shopbuilder cikkét az otthoni edzésről. Szerintem érdemes belepillantani.

Ugye, hogy nem is olyan nehéz? Hajrá!

 

Hozzászólások: