mcfarland usa DVD CoverKevin Costner főszereplésével egy újabb futós filmet ajánlok, amely nagyon megfogott. Nem csak sportrajongóknak, futóknak ajánlom, hanem akárkinek, aki szereti az igaz történeteket. Mert a film valós események alapján készült. Egyszerre motiváló, elgondolkodtató, érzelmes és szórakoztató.

Bevallom, hogy egyes jeleneti annyira megérintettek, hogy meghatódtam rajta. Szóval azt mondom, hogy kötelező darab, nézzétek meg. Ez a film újra bebizonyította, hogy nincs olyan, hogy lehetetlen! Minden csak rajtunk múlik!
 

A film rövid leírása:

Jim White (Kevin Costner) lecsúszott sportedző, aki kellemetlen modora miatt egy állásában sem tud megmaradni, ezért családjával folyton költöznie kell. Utolsó lehetőségként egy mexikói határon fekvő kisváros, McFarland nyújthat neki munkát. Az edző és családja először viszolyog az ottani körülmények miatt, azonban hamarosan megtalálják a közös nevezőt a lakosokkal, White pedig rájön, hogy az ültetvényeken dolgozó fiatal munkások az életvitelük miatt kivételes futóadottságokkal rendelkeznek.
 
Jó szórakozást!
 

Hozzászólások: